Videre til værktøjslinje

Så elsk mig dog … hvor svært kan det være?

Datoer:

Fredag d.4 Juni kl. 10-14, fysisk i Horsens

Torsdag d.24.juni kl. 10-14,fysisk i Horsens

Pris: 700 kr

Tirsdag d. 29.Juni kl.12-15, Online

Pris: 550 kr

Workshoppen handler om det vigtigste i dit liv. Dine forældre, børn, mand, kone, venner og veninder. Eller … i hvert fald hvordan du forholder dig til dem.

Når alt kommer til alt er det største, længste og mest lærerige forhold du kommer til at indgå i nemlig med dig selv, og workshoppen tager udgangspunkt i netop dette forhold.

Workshoppen varer 4 timer, og du vil blive præsenteret for viden, øvelser og erfaringer fra mit personlige liv plus et hav af samtaler med klienter og veninder.

Workshoppen foregår på fastlagte datoer hos mig i Horsens.

Men du har også mulighed for booke en intim workshop for dig og en gruppe af dine venner, kollegaer eller familiemedlemmer, så kommer jeg hjem til jer.

Min. 5 deltagere ved privat arrangement

 

Kontakt mig for at booke

Hvorfor er kærligheden så svær?

Det er så let at komme til at søge accepten, omsorgen, anerkendelsen og kærligheden ved alle andre omkring os. “Hvis nu bare …” Du kender måske sætningen, hvor vi brændende ønsker vores partneres, børns eller omgangskreds forståelse og styrke.

Men både forståelsen, kærligheden og styrken skal findes inde os selv. Vi vil både være lettere at være i et forhold med – hvad end det er et venskabeligt, familiært eller romantisk, og vigtigst af alt vil vi lande i den indre ro, der giver os det nødvendige kompas for at vælge til og fra i livet med et følelsesliv i overskud.

Jeg har selv brugt mange år, på at forstå hvorfor jeg følte at mine venner ikke altid var der, når jeg havde brug for dem. Hvorfor min mand ikke altid så, hvad jeg havde brug, og hvorfor jeg ofte løb ind i folk der kritiserede, havde fordomme eller fyldte (for) meget.

Da jeg slap tanken om, at alle andre skulle forandre sig, begyndte mine forhold at give mere mening. Jeg begyndte at tage ansvaret for min egen lykke, og jeg lærte at vælge til og fra baseret på mine egne følelser.

Netop dét er, hvad jeg vil lære dig.

Book din workshop ved at kontakte mig

Bag om workshoppen

Workshoppen er skabt på baggrund af mange års arbejde, både fagligt og personligt, samt et hav af sessioner og samtaler med klienter, som bøvlede med samme udfordringer. Baseret på de oplevelser har jeg nu samlet viden, øvelser og erfaringer, som du gennem de 4 timer, workshoppen varer vil blive fortrolig med.

Du vil blive klogere på hvorfor vi går og søger anerkendelse fra vores omgivelser, få indblik i hvordan du opnår mere kærlighed gennem de 5 universelle kærlighedssprog, og du får en nem og let opskrift på din helt egen selvkærlige praksis med hjem inll. en selvkærlig meditation, samt meget andet rigtigt kærligt.

Book nu ved at kontakte mig