Videre til værktøjslinje

Mere overskud & ro i hverdagen… TAK

Datoer:

Mandag  d. 29 August kl. 10-15  Århus

Torsdag d. 29 September  kl. 10-15 Horsens

Pris: 700 kr

Hvor ofte kommer du til at gøre SÅ meget godt for andre at når, du når til dig selv er sækken tom?

Hvor tit tænker du, at bare nogen kunne se hvordan jeg virkeligt har det eller bare ingen opdager hvordan jeg virkeligt har det?

Ønsker du at blive bedre til at stå ved dig selv… og opleve at

  • Det bliver lettere at sige til og fra
  • Større accept af dig selv & andre i dine fælleskaber
  • Forbillede for dine omgivelser & relationer
  • mere kærlighed indefra – i form af stører indre ro, mere tid til dig selv & mindre tankemylder
  • Bedre humør, det er sundt at kunne grine lidt af sig selv
  • Mere kærlighed – Når vi tør vise og fortælle om vores egne fejl, mangler eller uopfyldte ønsker, tør andre også

Mere ro og overskud i hverdagen..TAK

En workshop med mig, giver dig

  • Viden, & Livsforandrende indsigt, i hvordan du får det, du har brug for, både i fælleskabet med andre og med dig selv
  • Konkrete Refleksions øvelser du kan bruge igen og igen samt et praktisk arbejdsark, som hjælper dig holde fokus i hverdagen

Workshoppen foregår på fastlagte datoer i Århus & Horsens.

Men du har også mulighed for booke en workshop for dig og en gruppe af dine venner, kollegaer eller familiemedlemmer, så kommer jeg til jer.

Min. 5 deltagere ved privat arrangement

 

Kontakt mig for at booke

Hvorfor er kærligheden så svær?

Det er så let at komme til at søge accepten, omsorgen, anerkendelsen og kærligheden ved alle andre omkring os. “Hvis nu bare …” Du kender måske sætningen, hvor vi brændende ønsker vores partneres, børns eller omgangskreds forståelse og styrke.

Men både forståelsen, kærligheden og styrken skal findes inde os selv. Vi vil både være lettere at være i et forhold med – hvad end det er et venskabeligt, familiært eller romantisk, og vigtigst af alt vil vi lande i den indre ro, der giver os det nødvendige kompas for at vælge til og fra i livet med et følelsesliv i overskud.

Jeg har selv brugt mange år, på at forstå hvorfor jeg følte at mine venner ikke altid var der, når jeg havde brug for dem. Hvorfor min mand ikke altid så, hvad jeg havde brug, og hvorfor jeg ofte løb ind i folk der kritiserede, havde fordomme eller fyldte (for) meget.

Da jeg slap tanken om, at alle andre skulle forandre sig, begyndte mine forhold at give mere mening. Jeg begyndte at tage ansvaret for min egen lykke, og jeg lærte at vælge til og fra baseret på mine egne følelser.

Netop dét er, hvad jeg vil lære dig.

Book din workshop ved at kontakte mig

Bag om workshoppen

Workshoppen er skabt på baggrund af mange års arbejde, både fagligt og personligt, samt et hav af sessioner og samtaler med klienter, som bøvlede med samme udfordringer. Baseret på de oplevelser har jeg nu samlet viden, øvelser og erfaringer, som du gennem de 4 timer, workshoppen varer vil blive fortrolig med.

Du vil blive klogere på hvorfor vi går og søger anerkendelse fra vores omgivelser, få indblik i hvordan du opnår mere kærlighed gennem de 5 universelle kærlighedssprog, og du får en nem og let opskrift på din helt egen selvkærlige praksis med hjem inll. en selvkærlig meditation, samt meget andet rigtigt kærligt.

Book nu ved at kontakte mig