Videre til værktøjslinje

Kom i balance

En session hos mig kan hjælpe dig med at finde en indre ro og bearbejde tankemylder, uro & spændinger i kroppen, rodløshed og udfordringer med at slippe sorg, vrede eller andre tunge følelser.

Du vil blandt andet opleve, at du gennem sessioner hos mig kan få dybere indsigt i det, der fylder lige nu, opnå større bevidsthed og afklaring ift. drømme, mål & stressede livsomstændigheder. Derudover kan en session støtte dig gennem:

  • Mærke dine værdier, finde eller genfinde dine drømme & mål
  • skabe indsigt og bevidsthed på de områder eller situationer der udfordrer dit liv
  • Mønstre der gentager sig i dit liv
  • Fysisk sygdom – herunder også gentagne infektioner eller sygdomstilfælde
  • Følelsen af ikke at hvile i din krop
  • En manglende fornemmelse af at finde ro og overskud i hverdagen

Psykoterapi

Når vi møder forandringer i livet, i form af udfordringer, sygdomme, kriser eller blot oplever at hverdagen og livet ikke spiller for os, kan det være svært selv at finde hoved og hale i selve udfordringerne, men også hvad der kan gøres for at forandre situationen.

Mange af mine klienter har ofte i første session brug for at få trevlet trådene lidt ud.. Når de får ro i kroppen, får bevidsthed på situationen de står i og åbner op for mere indsigt er det nemmere at mærke, hvilken vej der er vigtigt for dem, samt hvilke indsigter de har brug for, for at nå derhen.

Book tid til terapi nu

Det psykoterapeutiske rum

Mit terapeutiske virke tager udgangspunkt i, at din krop og dit sind hænger sammen og det samme gør dine symptomer.

Jeg arbejder holistisk og det betyder ganske enkelt, at jeg forholder mig til hele dit mentale, fysiske og energetiske system.

Mentale og fysiske belastninger som sætter sig i kroppen som uforløste energi spændinger. Store som små bekymringer og stress faktorer, kan blive til hovedpine, mavepine, tankemylder og andre symptomer som belaster og forstyrrer vores hverdag. Heldigvis findes der lette effektive redskaber som hurtigt kan afhjælpe dine symptomer, få sindet i ro og derved frigive spændingerne i kroppen. Redskaber jeg ofte kombinerer med samtaleterapien.

Med et overblik over udfordringen bliver du klar over, hvad og hvor du skal starte med at have fokus, for at opnå det du ønsker.

Jeg har mange timers erfaring med såvel coaching som terapi og har særligt speciale i problematikker omhandlende rejsen hjem i dig selv. Mødet med dig selv uden fordømmelse og frygt. At turde give slip og se det der er, for hvad det er og derfra møde os selv og situationen i kærlighed, skaber forløsning og forandring.

 

Psykosomatisk healingssession

I en healings session sætter jeg rammen for et nærværende, professionelt og kærligt rum, hvorfra du trygt og nysgerrigt kan udforske din krop- sind og ånds signaler.
Sammen åbner vi op for din forbundethed til mere jordforbindelse, dybere vejrtrækning og hjerteåbning.

Jeg bruger mine energetiske og healer evner, til at guide og støtte dig til mærke hvilken dybere årsag, dit fysiske eller mentale symptom er et udtryk for.

Energifelter er et fantastisk redskab, som vi alle har. Det er gennem energifeltet, at vi som sjæle i en fysisk krop kommunikerer med omverdenen. Det er gennem tolkning af de energetiske informationer, vi sender og modtager, at vores intuition udvikles endnu mere.

Sammen skaber vi enkle og brugbare øvelser du efterfølgende kan integrere i din hverdag for at udvide din indre fred & forløsning af både fysiske og mentale energi blokeringer.

Om du vælger en psykoterapeutisk eller healings session, vil sessioner hos mig altid tage udgangspunkt i der hvor du er lige nu. Jeg vil støtte dig i at få øget kendskab til dig selv, dine mønstre samt de udfordringer du oplever.
Du vil blive guidet ind i din egen balance så du kan træffe aktive, bevidste valg om det der fylder for dig lige nu og dit liv generelt.

Jeg har ikke en bestemt kørebog, men følger den vej der viser sig, når vi mødes. Det er mit klare ønske, at alle finder mere kærlighed til sig selv og deres proces, fordi det er den største healing vi kan give os selv. Vejen dertil finder vi sammen.

Du bestemmer selv, om du ønsker en psykosomatisk healingssession. Det kan både være selve formålet med terapien, eller være et element til at opnå en større indre ro og dybere forståelse.

Priser

SE MINE TERAPIPRISER HER
DKK700
Engangsforløb
Køb enkeltstående terapisessioner efter behov.
DKK5600
10 terapisessioner
Køb 10 terapier og spar 20 %. Brug dem når du har mest brug for det.
Spar 20 %
DKK3150
5 terapisessioner
Køb 5 terapisessioner til brug, lige når det passer dig.
Spar 10 %

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan booker jeg?

Du kan enten booke via mit online bookingmodul, som findes ved at klikke her. Derudover kan du også skrive til mig på hej@tobiedrachmann.dk eller ringe på tlf. 23233308.

Hvordan foregår betaling?

Du betaler enten med MobilePay eller kontant på din første terapidag. Har du købt 5 eller 10 sessioner, betaler du hele beløbbet på forhånd.

Hvor lang tid varer en terapitime?

Én terapitime svarer til 45 minutter. Derudover er sat 15 minutter af til, at du lige kan lande, når du kommer, og komme godt ud af døren igen, når terapien er færdig.

Er der gratis parkering?

Ja, der er gratis parkering på gaden lige foran døren.

Hvad hvis du behandler andre, jeg kender?

Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt, og jeg deler derfor ingen informationer. Jeg undgår at give terapi til ægtefolk, søskende og lignende nære relationer, medmindre I specifikt ønsker det.

Hvad hvis vi ikke har kemi?

Hvis vi ikke har kemi, så er du altid velkommen til at afbryde forløbet. Første samtale bruges til at afklare, om vi er det rigtige match, og såfremt du har tvivl, er du meget velkommen til at ringe til mig først.