Videre til værktøjslinje

Velkommen til

Jeg har de sidste 10 år gennem mit social faglige virke, min psykoterapeutiske uddannelse og energetiske arbejde, guidet mennesker ind i større balance, forståelse og kærlighed til deres egen vej i livet. I min historie har jeg ofte gået mere efter den” unormale” tilgang end den strømlinende, hvis blå var moden, gik jeg i lyserød – jeg har altid troet på at der var en mening med de ting som livet bød mig på godt og ondt og jeg har ikke på noget tidspunkt været underlagt samfundsnormen af hvad der var rigtigt eller forkert, og er meget gået mine egne veje.

Mit ønske er at give dig modet og troen på, at du med ro og balance kan gå din egen vej, og at det er OK at prioritere dig selv og dine drømme. Jeg vil derfor med det største smil byde dig velkommen her til dette online univers, hvor der er plads til lige præcis dig i den udgave, du ønsker at være.

Tobie Drachmann

Psykoterapeut og online motivator

Eksamineret psykoterapeut med speciale i at skabe ro, indsigt og balance. Mit mantra er, at jeg møder dig med lethed, glæde og autencitet. Jeg sætter pris på en ærlig og åben tilgang, hvor du bliver mødt som det hele menneske, du er.

Jeg besidder en stærk intuition og rummelighed samt bruger min viden, energetiske vibrationer og evner til at fornemme, hvilken vej jeg og mennesker jeg møder, er på og herigennem skabes grounding, ro og forløsning.

Jeg er dybt taknemlig for disse evner, samt muligheden budt mig, for at videreformidle og inspirere andre på deres vej hjem i dem.

I kærlighed

Min baggrund

Det er mit mål at skabe et rummeligt og nærværende miljø, hvor vi sammen arbejder mod at skabe ro og balance i dit liv.
Startet på uddannelsen til socialpædagog
Påbegyndt pædagogisk overbygning
Færdiguddannet psykoterapeut
Efteruddannelse i formidling
Stifter af Balancetrappen
Selvstændig psykoterapeut
Jeg ønskede at koble teorien til mine mange års praktiske arbejde med børn og unge og startede på uddannelsen til socialpædagog.
Min passion for teater- og scenearbejde fik mig til at tage en pædagogisk overbygning i dramaturg & procesteater
Efter års arbejde med mennesker indenfor pleje, bearbejdning og selvudvikling færdiggjorde jeg i 2018 en integrativ psykoterapeutuddannelse
Grundet min interesse for kommunikation tog jeg en 5 måneders efteruddannelse med fokus på gruppedynamik og formidling
Opstart af BalanceTrappen – selvstændig virksomhed, kurser, sessioner og foredrag indenfor personlig og spirituel udvikling
Opstart af virksomhed under eget navn, workshops, psykoterapi, healingssession med base i Horsens

2001
2005
2014
2016
2019
2020

Jeg tilbyder online forløb, workshops og terapi til alle, der har udfordringer med at finde indre ro og prioritere sig selv. Gennem 10 år har jeg arbejdet med selvudvikling, givet terapier, uddannet og efteruddannet mig. Privat er jeg gift med Jesper og har to dejlige børn.

Jeg giver terapi i mit private hjem, men når du modtager terapien, vil vi være alene i hjemmet uden forstyrrende elementer. Det er med til at skabe et trygt sted, hvor du kan komme, som du er.

Book tid til terapi nu

Samarbejde

Jeg samarbejder med flere forskellige organisationer og personer for at udvide min faglige værktøjskasse, og for at kunne udforske forskellige grene af det terapeutiske, psykosomatiske & spirituelle rum.

 

 

Book forløb hos Balancetrappen